De regula, sezonul rece vine cu cateva kilograme care se aseaza in zonele vulnerabile ale corpului, iar aceasta este urmarea meselor imbelsugate de care ne bucuram de sarbatori si a faptului ca alergarea in parc si mersul cu bicicleta nu mai pot fi sustinute cu frecventa optima.

Mersul la sala poate fi o solutie viabila atata timp cat nu-ti lipseste determinarea si iti poti permite sa pierzi cateva ore pe zi pentru a-ti modela silueta si a-ti imbunatati starea generala de sanatate si conditia fizica. Problema este, insa, lipsa timpului, astfel incat rar iti poti “rupe” o ora din programul zilnic pentru a te antrena, iar mersul la sala implica si drumul dus-intors, dusul de dupa antrenament si momentele petrecute in vestiar si la receptie, asta in cazul fericit in care nu trebuie sa astepti sa se elibereze aparatele la care vrei sa “lucrezi”. In cazul in care ai constientizat aceasta problema, atunci te vei convinge ca cea mai buna solutie este sa folosesti o bicicleta fitness la birou sau in confortul propriei locuinte.

Pe langa beneficiile sportive pe care ti le ofera, bicicleta fitness este un aparat care nu iti solicita articulatiile in timpul exercitiilor, astfel incat nu vei resimti socuri si microsocuri in glezne, genunchi si solduri. In plus, folosirea acestui tip de aparate fitness in confortul locuintei tale poate aduce mult mai multe beneficii decat cele evidente. Iata care sunt acestea.

In primul rand, confortul de acasa poate fi cu greu egalat de o sala de sport, un studio de pilates sau un traseu de alergare. Astfel, vei putea folosi bicicleta fitness chiar in timp ce la televizor ruleaza serialul preferat, iar grija asupra vestimentatiei din timpul antrenamentelor va disparea total.

Motivul principal pentru care ai decis ca solutia ideala este sa folosesti o bicicleta fitness acasa este timpul. Daca crezi ca ai scapat doar de drumurile pana la sala si de timpul pierdut cu aceasta activitate, afla ca beneficiile sunt chiar mai multe de atat. Perioada din zi in care te antrenezi este foarte importanta, in acest caz programul salii de sport putand sa nu se plieze pe planurile tale. Folosind o bicicleta fitness in confortul propriei locuinte, vei putea sa “dai o tura” la orice ora din zi si din noapte si in orice zi a anului, fie aceasta si sarbatoare legala. In cazul in care nu vrei sa deranjezi persoanele din casa cu antrenamentele tarzii sau matinale, sunt multe modele silentioase de bicicleta fitness din care ai putea alege.

De cate ori nu ai mers la sala cu un program de exercitii in minte numai pentru a constata ca aparatele fitness pe care vrei sa le folosesti sunt ocupate? Daca ai propria bicicleta stationara, aceasta va fi disponibila oricand, astfel incat nu va trebui sa astepti sa se elibereze sau sa folosesti alt aparat pentru a-ti solicita corpul.

Un alt factor cu o importanta majora atat in sport, cat si in viata de zi cu zi, este igiena. In cadrul unei sali de sport, dupa cum bine stii, sunt multe momente in care esti nevoit sa stergi spatarul sau scaunul aparatului fitness inatinte de a-l putea folosi. O bicicleta fitness folosita exclusiv de catre tine va elimina aceasta situatie neplacuta.

Un alt mare avantaj de care te poti bucura cand achizitionezi o bicicleta fitness este posibilitatea de a alege un produs perfect adaptat necesitatilor tale, incepand de la dimensiuni si rezistenta la pedalare, pana la culoare, materiale si finisaj. O gama foarte cuprinzatoare de biciclete fitness este disponibila pe Sport-mag.ro, unde poti gasi produse la cele mai bune preturi si servicii de livrare si relatii cu clientii de cea mai buna calitate, totul pentru a te ghida in alegerea produsului potrivit nevoilor si stilului tau si de a ti-l livra in cel mai scurt timp cu putinta.