Primarul Doru Dancus anunță măsuri concrete pentru îmbunătățirea infrastructurii și securității în cartierele Ferneziu, Firiza și Blidari

Primarul municipiului Baia Mare, Doru Dancus, a făcut o postare pe rețelele de socializare în care a prezentat măsurile concrete luate pentru îmbunătățirea calității vieții în cartierele Ferneziu, Firiza și Blidari. În postare, Dancus a subliniat importanța oferirii de facilități adecvate și infrastructură modernă în toate zonele orașului, indiferent de localizare.

Printre măsurile anunțate se numără acțiuni de toaletare a copacilor și a spațiilor verzi, amenajarea de locuri de parcare acolo unde este necesar, precum și ample lucrări de reabilitare a infrastructurii rutiere, inclusiv asfaltarea străzilor. De asemenea, primarul a menționat și necesitatea reabilitării curții Școlii „Mihail Sadoveanu” din cartierul Ferneziu, pentru a asigura un mediu sigur și curat pentru elevi.

O altă măsură importantă anunțată de primar este creșterea prezenței polițiștilor locali în aceste cartiere, pentru a combate infracționalitatea și neregulile în toate zonele municipiului Baia Mare.

Dancus a subliniat că aceste acțiuni sunt parte a angajamentului său de a acționa în mod concret pentru bunăstarea comunității, evitând promisiunile nerealiste și concentrându-se pe rezultate tangibile pentru locuitorii orașului.

Reacția primarului vine în contextul apropierea alegerilor locale și a nevoii de claritate și acțiune din partea administrației publice locale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.