Un clujean s-a transformat în DETECTIV când a văzut o hoață furând un portmoneu în autobuz

O femeie de 57 de ani din Cluj-Napoca a fost reținută pentru 24 de ore pentru furt calificat.

Conform polițiștilor, luni, în jurul orei 17:27, Secția 2 Poliție a fost sesizată telefonic de un bărbat din Cluj-Napoca, despre faptul că a fost martor la un furt din buzunare într-un mijloc de transport în comun și că urmărește femeia care ar fi comis furtul după ce a coborât din autobuz.

Polițiștii au intervenit imediat și au identificat persoana indicată de martor, respectiv o femeie de 57 ani, din Cluj-Napoca.

Cu ocazia cercetărilor efectuate a rezultat că femeia a furat un portmoneu dintr-un mijloc de transport în comun, între stațiile dintre facultatea F.S.E.G.A. și Piața Mărăști. Portmoneul aparține unei femei din comuna Dumbrăveni, județul Suceava.

În urma probatoriului administrat s-a propus continuarea urmăririi penale pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, față de femeie fiind luată și măsura reţinerii pe o perioadă de 24 ore.

Aceasta urmează să fie prezentată magistraților pentru dispunerea altor măsuri. Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Poliţia clujeană mulţumeşte domnului care a sprijinit intervenţia oamenilor legii și a condus la prinderea femeii, pentru spiritul civic de care a dat dovadă şi pentru contribuţia activă adusă în procesul de descurajare a acestui gen de fapte.

Chiar dacă pentru unii spiritul civic înseamnă a-ţi „pierde” timpul cu declaraţii la poliţie, nu trebuie să uităm faptul că mâine fiecare din noi poate fi cel care are nevoie de ajutorul celor din jur. A nu fi nepăsător la ceea ce se întâmplă în jurul tău şi a sesiza poliţia atunci când ceva sau cineva ţi se pare suspect, nu îi ajută numai pe ceilalţi, ci şi pe tine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.