La Bistrița a apărut încă un mesaj anti-PSD vizibil din avion

La Bistrița a apărut încă un mesaj anti-PSD vizibil din avion

Pe un câmp din satul Şirioara, Bistriţa-Năsăud, a apărut, la sfârșitul săptămânii trecute, un mesaj anti-PSD scris cu baloţi din fân. Mesajul este suficient de mare încât să poat fi văzut din avion. Acesta este format din 180 de baloţi şi are o lungime de 56 de metri. Zece oameni au muncit pentru a-și exprima dezacordul față de actuala guvernare.
Inițiativa aparține unui medic veterinar şi unui ecologist.

Conform adevărul.ro cei doi s-au să îmbine plăcutul cu utilul: adunatul fânului în baloţi, cu protestul. Aşa a rezultat mesajul „#fărăpenali” scris din baloţi din fân, pe un câmp din satul Şirioara, judeţul Bistriţa-Năsăud. „Un prieten a vrut să transmită un mesaj înainte să strângă baloţii. Un medic veterinar ştia că am un avion şi a zis că ar fi fain să fie văzut de sus. A fost un zbor utilitar fain pentru binele ţării noastre”, a declarat Andrei Stelian, bistriţeanul care şi-a pus avionul la dispoziţie pentru a coordona de la înălțime lucrărirle de ansamblare a mesajului.

„Vrem conducători corecţi şi cât mai puţini corupţi, care să urmărească binele ţării şi a poporului. În plus, asta e o metodă mai inedită de a protesta în timp ce munceşti”, a declarat Dan Ignătescu, medic veterinar și inițiatorul acțiunii. Mesajul se va transforma în mâncare pentru caii pe care îi tratează şi îi îngrijeşte Dan Ignătescu.

Reamintim că la sfârșitul lunii iulie, doi prieteni din județul Cluj, un român și un francez, și-au arat câmpul cu un mesaj pentru PSD care a devenit viral. Ulterior, cei doi au fost abordați telefonic de către polițiști, care i-au rugat să șteargă mesajul.

sursa foto: Dan Ignătescu / adevarul.ro

Categories: ACTUALITATE

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*